Slika škole
OBAVIJESTI

Poštovani učenici!

Pozivamo vas da u ponedjeljak, 10. rujna 2018. sudjelujete u sportsko – edukativnom projektu Hrvatski olimpijski dan (HOD).

Hrvatski olimpijski dan je projekt proslave sporta i olimpizma diljem Hrvatske, a cilj mu je ukazati na važnost sporta u svakodnevnom životu i njegovo poimanje kao kulture života.

Molimo vas da povodom toga dana u ponedjeljak, 10. rujna svi odjenemo bijele majice, kao simbol prijateljstva među ljudima i sudjelujemo u prigodnim sportskim, literarnim, likovnim i drugim aktivnostima.

Raspored sportskih natjecanja

Marinko Banožić, prof TZK-a

Poštovani roditelji,

u prilogu se nalaze sve potrebne informacije te Zahtjev za jednokratnu novčanu pomoć obiteljima za sufinanciranje troškova nabave udžbenika i drugih nastavnih sredstava za učenike osnovnih i srednjih škola.

Sukladno Odluci o uvjetima i postupku ostvarivanja prava iz programa socijalne skrbi Krapinsko-zagorske pravo na jednokratnu pomoć imaju:

a) jednoroditeljske obitelji s jednim ili dvoje djece na redovitom školovanju u iznosu od 500 kn

b) obitelji s troje djece na redovitom školovanju u iznosu od 750 kn

c) obitelji sa četvero i više djece na redovitom školovanju u iznosu od 1000 kn, pod uvjetom da prosječni mjesečni prihod kućanstva, isplaćen u posljednja tri mjeseca koja prethode mjesecu u kojem je podnesen zahtjev, ne prelazi iznos prihoda utvrđen Zaključkom Župana. Tako za ostvarivanje prava mjesečna visina prihoda kućanstva ne smije iznositi više od: 1600 kn za jednočlano kućanstvo, 2200 kn za dvočlano kućanstvo, 2800 kn za tročlano kućanstvo, 3600 kn za četveročlano kućanstvo, 4400 kn za peteročlano kućanstvo, a za svakog daljnjeg člana iznos prihoda kućanstva povećava se za 700 kn.

Zahtjevi se predaju najkasnije do 31.10.2018. u Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade na adresi Magistratska 1, Krapina.

Dopis

Zahtjev (pruzimanje)