Slika škole
e-Twinning projekti

2021. / 2022.

U svijetu likovnih umjetnika e-twinning RP

Naš uspjeh 4.a

Igrom do znanja i zabave 2

Na putu dobrote 3

Učenici i roditelji 1. A razrednog odjela OŠ Oroslavje i učiteljica Snježana uključeni su u eTwinning projekt autorice, učiteljice Sandre Vuk u ovoj školskoj godini po drugi puta.

Tijekom cijele školske godine odvijaju se akcije dobrote i dobrih djela, jer smo naučili da se "dobrota množi kada se dijeli"!

Posebno veselje i veliko zadovoljstvo izazivaju humanitarne akcije koje provodimo ovih adventskih dana.

Tijekom tri tjedna proveli smo humanitarnu akciju u koju su se uključili svi učenici 1. A i njihovi roditelji s učiteljicom Snježanom. Prikupljali smo školski pribor za učenike i djecu, pribor za učiteljicu Snježanu Lončarević Baller i tetu Tamaru Pucović i slatkiše za prvi razred OŠ D. Tadijanovića iz Petrinje i djecu DV Petrinjčica.

Dostavili smo naše poklone 11. 12. 2021.u Petrinju, kako bi naše prijatelje razveselili za blagdane i pokazali im da ih nismo zaboravili.

Našla se i slikovnica za svakoga, pernice sa svim potrebnim priborom, bilježnice i pisanke, olovke, gumice, šiljila, boje, tempere i drugi školski pribor te slatki paketići, keksi, mandarine, naši crteži i pisma koja su učenici 1. A s radošću napisali i nacrtali.

Naši prijatelji iz Petrinje dobili su svoje darove kojima su se vrlo razveselili i poslali nam svoje vesele fotografije.

Učiteljice su se dogovorile da će nakon ovih teških vremena izazvanih pandemijom organizirati i međusobno upoznavanje, provođenjem izleta učenika jednih k drugima. Nadamo se da ćemo to moći provesti u sljedeće tri i pol godine, a prije rastanka u četvrtom razredu.

I ne zaboravite: "Dobrota se dobrima vraća!"

Sve naše aktivnosti u projektu mogu se vidjeti na poveznici: https://wke.lt/w/s/eJ-tbC

Objavljeno 22. prosinca 2021.

Učiteljica Snježana Sitarić-Knezić

SIGURNI U PROMETU

Izvješće za sjednicu Učiteljskog vijeća

DANI JABUKA I ZDRAVE HRANE

eTwinning projekt: DANI JABUKA I ZDRAVE HRANE;Dan kruha i plodova zemlje

U 1. A razrednom odjelu od 11. listopada do 22. listopada provedene su aktivnosti u sklopu eTwinning projekta „Dani jabuka i zdrave hrane“. Učenici 1. A i učiteljica Snježana uključeni su u projekt i on je uvršten u školski kurikulum.

više ...

Objavljeno 26. listopada 2021.

Učiteljica: Snježana Sitarić-Knezić

2020. / 2021.

100-ti dan u školi

BOJE LJUBAVI

MOJ JEZIK, MATERINJI

NA PUTU DOBROTE